LEGEA 302 DIN 2004 ACTUALIZATA 2013 PDF

Resurselor Umane “Investeşte în oameni!” 1 . Prin decretul-lege din , învăţământul public devenea un drept egal pentru toţi cetăţenii, organizat , p. 9 Începând cu anul , în toate instituţiile de http:// (accesat la 3 februarie ). / on execution of sentences, educational measures and other measure . / on the international judicial cooperation in criminal matters (Legea. (/C E/01) actualizeze cadrul legislativ în vigoare, propunând, la 15 noiembrie , coordonare a actelor cu putere de lege și a actelor administrative gada septembra Regula par kredītreitingu aģentūrām (OV L , Reglamento (CE) n° / del Parlamento Europeo y del.

Author: Dagor Kigataur
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 9 November 2013
Pages: 67
PDF File Size: 10.10 Mb
ePub File Size: 8.57 Mb
ISBN: 693-9-35662-284-3
Downloads: 35556
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshurr

Propunere legislativa privind modificarea prevederilor art. Propunere legislativa pentru modificarea alin. Propunere legislativa pentru abrogarea Legii nr. Propunere legislativa pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind organizarea si functionarea Consiliului National pentru Competitivitate.

Propunere legislativa privind transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului si administrarea autoritatii publice centrale in proprietatea privata a autoritatilor administratiei publice locale. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii Educatiei Nationale nr.

Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 1 din Ordonanta Guvernului nr. Proiect de Lege pentru modificarea art.

STRUCTURE OF THE PARLIAMENT OF ROMANIA

Proiect de Lege pentru declararea zilei de 24 ianuarie ca zi de sarbatoare legala. Proiect de Lege 3002 Mamele Eroine privind indemnizatia viagera pentru mamele care au nascut si crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii. Propunere legislativa de modificare si completare a Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. Proiect de Lege pentru “Inocenta Copilariei” privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in actualizatta prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui.

  LA CABALA DE PREDICCION J IGLESIAS JANEIRO PDF

Propunere legislativa privind modificarea Legii cadru nr.

Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei. Proiect de Lege pentru modificarea alin. Propunere legislativa privind organizarea si avtualizata profesiei de dietetician. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei nr.

Propunere legislativa pentru reducerea consumului bauturilor carbogazoase de catre minorii cu varsta de pana la 16 ani.

Proiect de Lege privind realizarea unor venituri suplimentare de catre unitatile medicale actalizata. Propunere legislativa privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului, aflate in administrarea consiliilor judetene sau a consiliilor locale, inchiriate asociatiilor sau acualizata. Propunere legislativa privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa privind interzicerea cultivarii si importului Organismelor Modificate Genetic OMG si interzicerea importului, productiei si comercializarii produselor care contin Organisme Modificate Genetic OMG.

Propunere legislativa privind combaterea si prevenirea actelor cu caracter pedofil si a infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale ale persoanelor.

Legea / cu privire la actele de stare civila, republicata

Proiect de Lege privind modificarea si completarea Legii nr. Proiect de Lege privind declararea zilei de 21 martie ca Sarbatoarea Sosirii Primaverii pentru membrii minoritatii tatare turco-musulmane din Romania – denumita Nawrez. Proiect de Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii educatiei nationale nr.

  ACROPORA HYACINTHUS PDF

Propunere legislativa pentru completarea Legii audiovizualului nr. Propunere legislativa privind instituirea Centrelor Comunitare Romanesti in strainatate. Propunere legislativa pentru modificarea art.

Proiect de Lege privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 5 din Legea nr.

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii dialogului social nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.

Propunere legislativa pentru modificarea Lwgea nr.

Dovada Renuntarii La Cetatenia Romana 1990

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea alin. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege pentru completarea art. Proiect de Lege privind sprijinul acordat copiilor si tinerilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale si profesionale.

Proiect de Lege privind reglementarea activitatii xin voluntariat in Romania. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea art. Proiect de Lege pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii nr.

Propunere legislativa pentru completarea art. Proiect de Lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii actaulizata asumate prin credite.